golfhaven området

Alt hvad du skal bruge indenfor 1000m

Med adresse i Golfhaven bor du tæt på naturen og samtidig i kort afstand til indkøb, skole og fritidsfaciliteter.
Fra Golfhaven er der udsigt til Hjørring Golfklub, bare 900 meter til Højene Skole, til idrætsanlæg, til indkøb og byens flotteste naturområde.

Med ny bolig i Golfhaven er du tæt på det hele.

Hjørring Golfklub

Som navnet antyder, er der ikke lang til det første tee-sted på den velplejede Hjørring Golfklub med tre udfordrende 9 hullers sløjfer (Nord, Syd og Øst), en 9 hullers korthulsbane samt gode træningsfaciliteter og klubhus med Golf Cafeen og Pro shop.

Sport og idrætsfaciliteter

Umiddelbart ved siden af Højene Skole ligger det store idrætsanlæg med mange velplejede fodboldbaner samt en moderne idrætshal. Den lokale idrætsforening, Skibsby-Højene Idrætsforening – i daglig tale blot SHI – tilbyder her fodbold, håndbold og gymnastik i et tæt og nært lokalmiljø

Højene skole

Højene Skole er en del af Nordvestskolen, der også omfatter skolerne i Lundergaard og Bjergby.

Skolen er en udviklingsorienteret skole, der lægger stor vægt på den sociale dimension gennem et stærkt fællesskab.

Skolens dagligdag tilrettelægges, så den giver eleven selvværdsfølelse og initiativlyst. Det er vigtigt, at alle elever får succesoplevelser, og at de oplever, at de er en uundværlig del af et fællesskab, som både børn og voksne kan identificere sig med.

Samtidig styrker og udvikler et højt fagligt niveau den enkelte elevs samlede kompetencer og skærper elevernes nysgerrighed og lyst til læring.

Dagligvarer rundt om hjørnet

Uden mad og drikke duer heltene ikke. Og mad og drikke er der ikke langt til i Højene.
I bydelen findes nemlig både et Netto-supermarked og en Aldi lige rundt om hjørnet. Desuden er Højene Bageri leverandør af det lækreste brød. Endelig er Supervin, der er Jyllands største specialforretning for vin og spiritus, garant for et kæmpe udvalg til hverdag og fest.

En del af byen – en del af naturen

I gåafstand ligger Hjørrings nyeste skov med madpakkehus og boardwalk, et 70 hektar stort område der er godt på vej til at vokse op. I umiddelbar nærhed er Vinstrup Skov med bl.a. MTB-bane

I cykelafstand ligger smukke Hjørring Bjerge, der i generationer har været et yndet udflugtsmål for byens beboere.

Hjørring Centrum

Golfhaven er nær ved alt det, du har brug for i hverdagen og ikke langt til Hjørrings centrum, til strandene i Lønstrup eller Tornby, til færgerne i Hirtshals eller motorvejen, der først stopper på Sicilien

Få mere information

Kontakt os eller book fremvisning

David Bergmos / RealMæglerne Hjørring

Telefon

Ring 7211 9114

© 2019 Golfhaven Hjørring | Udarbejdet af Responsweb.dk